Skip to content

Lesaanbod PPL Bootcamp

Bij PPL Bootcamp bieden we 2 soorten online lesprogramma’s aan: de PPL Online Classroom en PPL Bootcamp. Beide lessen vinden online plaats via Zoom.

PPL Online Classroom

Om je PPL certificaat in de wacht te slepen, moet je de volgende theorievakken behalen:

  • Luchtvaartvoorschriften en Operationele Procedures
  • Navigatie
  • Meteorologie
  • Algemene Kennis Luchtvaartuigen en Grondbeginselen van het Vliegen
  • Prestaties en Vluchtplanning
  • Menselijke Prestaties en Vluchtplanning
  • Communicatie (Theorie en Praktijk).

Deze lessen zijn meestal in het Engels, wat voor veel mensen een obstakel kan zijn. De Online Classroom van PPL Bootcamp is ondanks zijn Engelse naam geheel in het Nederlands, zodat de lesstof makkelijk te begrijpen is.

Je leert vuistregels en examentips op basis van zelf ontwikkelde documentatie en video’s. Na elk hoofdstuk maken we gezamenlijk oefenvragen. Het antwoord bij elke vraag leggen we uitgebreid uit, zodat je de stof beter begrijpt. Hierdoor is het officiële examen een stuk behapbaarder. De lesgroepen bestaan uit 2 tot 6 personen.

PPL Bootcamp

PPL Bootcamp is de examentraining die volgt nadat we een hoofdstuk hebben afgesloten. De Bootcamp is een ideale voorbereiding op het officiële examen. Tijdens de PPL Bootcamp gaan we gezamenlijk opnieuw door alle oefenvragen heen, maar dit keer hangt er een tijdslimiet aan vast. Op die manier word jij klaargestoomd voor jouw officiële examen bij het CBR. Het doel is dat elke student slaagt bij zijn eerste examenpoging.

Gratis proefles

Om een betere indruk te krijgen over mijn manier van mensen opleiden en hoe de online les in zijn werking gaat, dan mag U zich aanmelden voor een gratis proefles.

Back To Top