Skip to content

Schrijf je in via Orbit Groundschool

De grootste luchtvaart theorie-opleider van Europa

Sinds enige tijd werkt PPL Bootcamp samen met Orbit Groundschool, de grootste luchtvaart theorie-opleider van Europa. Cursisten kunnen hierdoor zowel in het Engels als Nederlands de volledig EASA erkende PPL(A) theorieopleiding volgen. De Engelse cursus wordt uitgevoerd via de online PPL cursus van Orbit Groundschool. Ook het Engelse examen wordt afgenomen bij Orbit Groundschool in Arnhem.

De Nederlandse PPL cursus wordt gedaan met de boeken van Bas Vrijhof. Het officiële examen vindt plaats bij het CBR. Waar nodig kan via PPL extra voorbereiding en examentraining worden verzorgd onder de erkenning van Orbit Groundschool (NL-ATO-25).

Arnoud heeft zelf de opleiding gevolgd bij Orbit Groundschool en is ondertussen commercieel piloot. Hij geeft nu zo’n anderhalf jaar PPL theorieles en is PPL Bootcamp begonnen omdat hij het ontzettend leuk vindt om studenten te helpen met hun studie. Hij onderscheidt zich door het aanbieden van de lessen in het Nederlands.

De volgende items zijn vereist voor de theorie opleiding

Orbit Groundschool

Aanschaf van de cursus bij Orbit Groundschool is een minimale vereiste. Voor meer informatie over de volledige EASA erkende PPL(A) theoriecursus en de wettelijk verplichte brushup avonden van Orbit Groundschool vind je hier.

Back To Top